Κοροναϊός – «Χτύπησε» τις εκπομπές των Τσιμτσίλη και Καινούργιου
Δείτε τι ανακοίνωσαν οι παρουσιάστριες για τους συνεργάτες τους που νοσούν
Νέα κρούσματα κοροναϊού στην ελληνική σόουμπιζ. Ο ένας μετά τον άλλον οι επώνυμοι ανακοινώνουν ότι νοσούν και μπαίνουν σε καραντίνα.
Όπως ανακοίνωσε στο σημερινό (3/1) Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τον Λευτέρη Μητσόπουλο, θετική στον ιό φαίνεται πως είναι και η Τίνα Μεσσαροπούλου.
Η δημοσιογράφος μίλησε τηλεφωνικά στον «αέρα» και αποκάλυψε πως έχει τα συμπτώματα του ιού και για αυτό μπήκε σε καραντίνα, παρότι τα rapid και τα self test της βγαίνουν αρνητικά.
«Τα rapid και τα self test βγαίνουν αρνητικά. Θα πάω να κάνω μοριακό σε λίγο. Δε νομίζω πως τη γλίτωσα αυτή τη φορά. Είναι παντού. Σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένη. Το πρώτο 24ωρο ήταν λίγο δύσκολο. Έκανα δέκατα και κάποιες μυαλγίες. Από χθες το μεσημέρι είμαι μια χαρά, αλλά έρχονται όλα τα συμπτώματα.
Είχα λίγο βήχα χθες το βράδυ και τώρα είμαι πιο μπουκωμένη. Δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα. Οι μυαλγίες σταμάτησαν από χθες. Δε νομίζω να είναι απλή γρίπη. Το καλό είναι πως δεν ήρθα σε επαφή με κανένα. Εμφάνισα δέκατα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι. Δεν ήρθα με κανέναν άλλο σε επαφή», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε τι δήλωσε
Θετική η Χρίσλα Γεωργακοπούλου
Λίγες ώρες μετά και η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι συνεργάτιδά της νοσεί.
Συγκεκριμένα, στην πρώτη εκπομπή για το 2022 η παρουσιάστρια έσπασε το ρόδι και στη συνέχεια καλημέρισε τους τηλεθεατές.
Η ίδια αποκάλυψε παράλληλα πως η συνεργάτιδά της, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, απουσιάζει από το πάνελ, καθώς διαγνώστηκε θετική στον ιό.
«Λείπει η Χρίσλα μας. Να της ευχηθούμε περαστικά. Να πούμε πως νόσησε. Στο rapid έβγαινε αρνητική. Έκανε μοριακό, όπως όλοι και βγήκε θετική. Δόξα τω Θεώ είναι καλά. Κάνει την καραντίνα της» είπε.
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D
- Αυτό που διαβάζουν οι άνδρες: Η επιστήμη ξέρει τι βιβλία τους αρέσουν
- ΕΡΓΑΝΗ: Το 2025 έκλεισε με βροχή απολύσεων – Τι μας περιμένει το 2026
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Το επώδυνο μυστικό της Μέριλ Στριπ και η επιστροφή – «Έπαθα μετατραυματικό στρες»
- Τι προσδοκά η ελληνική πλευρά από το ταξίδι Μητσοτάκη στην Άγκυρα
- Τα έντομα μπαίνουν (και) στο ελληνικό μενού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442