Σύρος – Κτηνωδία στην Ερμούπολη – Δηλητηρίασαν 22 γάτες με φόλες
Φρίκη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για την μαζική δολοφονία των ζώων.
Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά με μαζικές δηλητηριάσεις ζώων, με τους κατοίκους που βρίσκονται σχεδόν καθημερινά μπροστά σε αποκρουστικά θεάματα με τη θανάτωση ζώων να έχουν γεμίσει οργή.
Σοκ προκαλούν οι εικόνες με τις νεκρές γάτες που δηλητηριάστηκαν με φόλα, κοντά σε σούπερ μάρκετ της Ερμούπολης. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, πολίτες σοκαρισμένοι από την φρίκη του μυαλού εκείνου που δε δίστασε να θανατώσει περισσότερες από 22 γάτες.
Οι κάτοικοι αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει την αστυνομία ώστε να βρεθεί όποιος προκάλεσε αυτό το κακό.
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών

