
Λάρισα – Μπουζουξίδικο έκανε πρωτοχρονιάτικο πάρτι την Τετάρτη για να προλάβει τα μέτρα
Τα νέα μέτρα ισχύουν από σήμερα το πρωί, αλλά μπουζουξίδικο στη Λάρισα τα πρόλαβε.
Τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ σήμερα το πρωί θέλησε να προλάβει μπουζουξίδικο στη Λάρισα και έκανε το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του χθες Τετάρτη το βράδυ.
Μάλιστα, το συγκεκριμένο μπουζουξίδικο φρόντισε να ενημερώσει τους πελάτες του, αλλά και όποιον άλλο ήθελε να διασκεδάσει με ανάρτηση στα social media.
H ανάρτηση στο Facebook
«Τετάρτη βράδυ 29/12 το πάρτυ της Πρωτοχρονιάς νωρίτερα δυο μέρες. Ανοίγουμε απόψε σε πείσμα των καιρών. Ελάτε να το ξημερώσουμε».
Πολλοί ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν
Τι κι αν χθες είχαμε το απόλυτο ρεκόρ κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας στην Ελλάδα; Από τα βίντεο που κυκλοφορούν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως αρκετοί κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν να πάνε στο συγκεκριμένο μαγαζί για να διασκεδάσουν πριν τους «πιάσουν» τα νέα μέτρα που αποφασίστηκαν.
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές κατά της Ζωής και του Νίκου Κωνσταντόπουλου
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- HELLO! – Έρχεται την Τετάρτη με μια σπάνια συνέντευξη της Μιμής Ντενίση
- Ιταλία: Αναστέλλει την αμυντική συμφωνία με το Ισραήλ



