Ολυμπιακός – Μοίρασε φιλάκια στο ΟΑΚΑ ο Σλούκας
Ο Ολυμπιακός ανάρτησε gif στο οποίο ο Κώστας Σλούκας στέλνει φιλάκια στην κάμερα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού
Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο παρκέ του ΟΑΚΑ, επικρατώντας δίκαια με 84-65 για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague επί του Παναθηναϊκού, και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-5 στο τέλος του πρώτου γύρου της διοργάνωσης.
Όπως ήταν φυσικό, το κλίμα ήταν πανηγυρικό, με τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν «εκδίκηση» για την εντός έδρας ήττα του πρωταθλήματος και να κάνουν καλά Χριστούγεννα, όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αναρτήσεις της ΚΑΕ, η οποία μία ημέρα μετά το θρίαμβο ανάρτησε gif στο οποίο ο Κώστας Σλούκας στέλνει τα φιλάκια του στην κάμερα μετά τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου.
«Καλημέρα! Ύστερα από μια εξαιρετική βραδιά και εν αναμονή μιας σπουδαίας ημέρας! Ρεπό!» αναφέρεται στο tweet.
Kalimera! 😃
When you had a great night and you are going to have a great day too!!! Day Off!!!#OlympiacosBC #WeAreOlympiacosBC #TogetherWeFight pic.twitter.com/SRpIaPs0KK
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) December 24, 2021
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου