Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερυθρόλευκος «παγετώνας» παντού…

Ερυθρόλευκος «παγετώνας» παντού…

Μετά τη Super League, όπου κάνει πάρτι, έχοντας ήδη διψήφιες διαφορές από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός νίκησε το τριφύλλι στην EuroLeague και το έστειλε στο -19

Δύσκολοι καιροί για μη Ολυμπιακούς. Βλέπετε ο Ολυμπιακός κάνει πάρτι στο ποδόσφαιρο με τις διαφορές από τους αντιπάλους του να είναι ήδη διψήφιες, ήρθε χθες και το σαρωτικό πέρασμα της αρμάδας του Μπαρτζώκα απο το ΟΑΚΑ για να χαθεί το τελευταίο στήριγμα των Πρασίνων. Το κρύο είναι τσουχτερό αλλά ο «παγετώνας» είναι…  ερυθρόλευκος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από το ΟΑΚΑ για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 84-65, και παρέμεινε μόνος τρίτος στη βαθμολογία. Οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό κόντρα στους Πράσινους, επιβεβαιώνοντας και τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αφού κατάφεραν να μη βρεθούν ποτέ πίσω στο σκορ στο ΟΑΚΑ, υποχρεώνοντας το Τριφύλλι στη 13η ήττα του σε 17 αγώνες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός παράμεινε λοιπόν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 4 νίκες, ενώ γνώρισε τη δεύτερη πιο βαριά ήττα του εντός έδρας από τον Ολυμπιακό έπειτα από 24 χρόνια και τη νίκη επί Ντούσαν Ίβκοβιτς με 69-49 το 1997. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός μετά το ποδόσφαιρο, εδραίωσε την κυριαρχία του και στο μπάσκετ, κατατροπώνοντας τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι κάνουν πάρτι στη Super League και πριν έρθουν καν τα Χριστούγεννα έχουν καθαρίσει την υπόθεση-τίτλος, αφού έχουν δημιουργήσει χαοτικές διαφορές. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 41 βαθμούς, με την ΑΕΚ να είναι στη δεύτερη θέση και στο -11, τον ΠΑΟΚ να είναι τρίτος στο -13 (28 βαθμοί) και τον Παναθηναϊκό να απέχει πάρα πολύ (οι Πράσινοι είναι στο -18 με 23 βαθμούς).

Μετά το ποδόσφαιρο λοιπόν ο Ολυμπιακός έφερε… παγετώνα και στο μπάσκετ, καθαρίζοντας το Τριφύλλι εκτός έδρας μάλιστα με 84-65, σε μια από τις πιο πειστικές εμφανίσεις των Ερυθρόλευκων. Και έπεται συνέχεια…

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024