Ο Μέσι ποζάρει με το τρόπαιο του Κόπα Αμέρικα στο σαλόνι του
Ο Λιονέλ Μέσι χαλαρώνει στο σαλόνι του σπιτιού του παρέα με τους συμπαίκτες του Ντι Μαρία και Παρέδες, έχοντας εκλεκτή παρέα.
O Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι που μας πέρασε κατάφερε να ξορκίσει από πάνω του την κατάρα που τον κυνηγούσε, καθώς κέρδισε το πρώτου τρόπαιο με την αλμπισελέστε απέναντι στην Βραζιλία μετά από 28 χρόνια.
Όπως φαίνεται όμως και από την φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media ο Λεονάρντο Παρέδες η συγκεκριμένη επιτυχία γιορτάζεται ακόμη. Ο 27χρονος μέσος της Παρι μοιράστηκε με τον κόσμο μια φωτογραφία στην οποία απεικονείζεται ο ίδιος παρέα με τους Λιονέλ Μέσι και τον Άνχελ Ντι Μαρία, με το αργεντίνικο παρεάκι να έχει ένα εκλεκτό καλεσμένο, καθώς στο σαλόνι του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται το τρόπαιο του Κόπα Αμέρικα.
Βέβαια, ουδείς γνωρίζει αν πρόκειται για το αυθεντικό τρόπαιο ή κάποια ρέπλικα, ωστόσο οι παίκτες της Παρι Σεν Ζερμέν δείχνουν να το απολαμβάνουν.
Lionel Messi, Ángel Di María, Leandro Paredes y la Copa América. Tarde de mates. TRANQUI. pic.twitter.com/OdEf3rbcCl
— Invictos (@InvictosSomos) December 18, 2021
- «Είχαν τη δημοκρατικότητα της τσίχλας» – Τα βιβλία τσέπης εξαφανίζονται από το κάδρο της σύγχρονης ζωής
- «Ποδαρικό» με φορο-έσοδα 6 δισ. έκανε το 2026 – Διατηρούν τη δυναμική τους τα έσοδα από ΦΠΑ
- Σε λειτουργία το railway.gov.gr: Ζωντανή παρακολούθηση των τρένων στη γραμμή Αθήνας – Θεσσαλονίκης
- Ολυμπιακός – ΓΑΣ Κιλκίς 50-29: Άνετοι και ωραίοι οι Ερυθρόλευκοι
- Άλιμος: Η τρελή πορεία μεθυσμένης οδηγού που πήρε σβάρνα 11 ΙΧ
- Νέοι εργαζόμενοι: Γιατί οι ηγετικοί ρόλοι δεν δελεάζουν πια – Το τρίπτυχο της επαγγελματικής επιτυχίας σήμερα



