
Λύγισαν στην παράταση οι Μπακς (116-112)
Οι Μιλγουόκι Μπακς πάλεψαν ως το τέλος αλλά ηττήθηκαν στην παράταση με 116-112 από τους Πέλικανς, παρά τους 40 πόντους του Tζρου Χόλιντεϊ
Οι Μιλγουόκι Μπακς παρατάχθηκαν χωρίς τους Αντετοκούνμπο, Μίντλετον και Πόρτις απέναντι στους Πέλικανς και γνώρισαν την ήττα εκτός έδρας με 116-112.
Ο Χόλιντεϊ έκανε ρεκόρ καριέρας με εξωπραγματική εμφάνιση πετυχαίνοντας 40 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, ωστόσο δεν έφθαναν για να χαρίσουν τη νίκη στα Ελάφια, που έπεσαν στο 19-21.
Ο Χόλιντεϊ ήταν αυτός που έστειλε το ματς στην παράταση με καλάθι στα 33 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, κάνοντας το 103-103.
Από την άλλη, οι Πέλικανς, που ανέβηκαν στο 10-21, είχαν σε μεγάλο βράδυ τους Γκρέιαμ με 26 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, Βαλαντσιούνας με 24 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κοψίματα, Ίνγκραμ με 22 πόντους, 5 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, Τζόουνς με 17 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και Χαρτ με 11 πόντους, 15 ριμπάουντ, 8 ασίστ.
- Το μέλλον του Βαλαντσιούνας στους Νάγκετς και το NBΑ και τα δεδομένα για Παναθηναϊκό
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ κατέλαβε 10 σκάφη ανοιχτά της Κύπρου – Χάθηκε η επικοινωνία με πολλά ακόμη
- Γιάννης και Μαράια παίζουν μποξ και… προειδοποιούν γαμπρούς και νύφες των παιδιών τους: «Ερχόμαστε για σας»
- Εβδομάδα εξελίξεων στη Βουλή: Την Τετάρτη στην επιτροπή Θεσμών οι Δεμίρης και Τζαβέλλας για τις υποκλοπές
- Κάννες: Ηχηρή απουσία της Μπάρμπρα Στρέιζαντ – Γιατί ακύρωσε την εμφάνισή της
- Ανδρουλάκης: Οκτώ δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος – Η κυβέρνηση ταυτίστηκε με τη λεηλασία των ξένων funds


