NBA – Και ο Χάρντεν στο πρωτόκολλο του κοροναϊού
Οι Μπρούκλιν Νετς θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Τζέιμς Χάρντεν, καθώς ο παίκτης μπήκε στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας κατά του κοροναϊού
Οι Μπρούκλιν Νετς δε θα έχουν στη διάθεσή τους το επόμενο διάστημα τον Τζέιμς Χάρντεν, καθώς ο παίκτης μπήκε στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας για τον κοροναϊό.
Μαζί με τον Χάρντεν στο πρωτόκολλο μπήκε και ο Μπρους Μπόουεν, ανεβάζοντας έτσι σε επτά τον αριθμό των παικτών των Νετς που έχουν μπει στο υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κοροναϊό.
Οι υπόλοιποι πέντε είναι ο Πολ Μίλσαπ, ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ, ο ΝτιΆντρε Μπέμπρι, ο Τζέιμς Τζόνσον και ο Ντεβόν Κάρτερ.
Ακόμα οι Νετς όλο αυτό το διάστημα έχουν στερηθεί και τις υπηρεσίες του Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος δεν έχει ακόμα εμβολιαστεί και βάσει του νόμου που ισχύει στη Νέα Υόρκη δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί με τους Νετς.
- Παραδοχή Βορίδη για παράνομες επιδοτήσεις αγροτών – «Το δικαστήριο κοιτάζει περίεργα μάρτυρες σαν τον Βάρρα»
- Τέλος στις βιντεοσκοπήσεις στη Βουλή βάζει ο Κακλαμάνης
- Οι οδηγίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με την Μπέτις
- Νέα Αριστερά για κατάρριψη ιρανικών πυραύλων από Patriot: Η κυβέρνηση εμπλέκει επίσημα την Ελλάδα στον πόλεμο
- Αρχαιολογικός Χώρος Αρχαίας Αγοράς: Σε τελική ευθεία η αναβάθμιση του
- H Xiaomi πίσω από το μυστηριώδες μοντέλο ΑΙ που έκανε το Διαδίκτυο να απορεί

