
Ολυμπιακός – Όλοι μέσα για το 7 στα 7
Από 22 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, με τους Βαλμπουενά και Καρμπόβνικ να είναι εκτός.
Πανέτοιμος για την έβδομη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός.
Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (15/12, 19:30) όπου ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Εκτός είναι οι γνωστοί απόντες Βαλμπουενά, Καρμπόβνικ αλλά και ο Σεμέδο.
Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:
«Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, με την οποία ξεκινάει και ο δεύτερος γύρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (19:30, novasports prime).
Αναλυτικά η αποστολή
Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί».
- «Τους τη μπουμπούνησα» είπε στους αστυνομικούς ο 89χρονος όταν συνελήφθη
- «Έσβησε τα φώτα» στο ΣΕΦ ο Ντόντα Χολ: Τρία κοψίματα σε πέντε λεπτά! (vid)
- ΠΑΣΟΚ: Tο κράτος δικαίου στην ατζέντα Ανδρουλάκη – Οι συναντήσεις στη Βουλή
- «Είναι σαν ένας αργός θάνατος»: Πώς η φυλακή τιμωρεί μητέρες και τα παιδιά τους
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Πέρασε τα ελληνικά σύνορα η απόφαση του Αρείου Πάγου – Στα «μανταλάκια» η αρχειοθέτηση
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου

