Στο… μπλοκάκι της Γιουνάιτεντ ο Μαντσίνι
Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν στα ραντάρ τους τον Ιταλό τεχνικό.
Ο Ραλφ Ράνγκνικ είναι ο αντικαταστάτης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γερμανό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.
Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ συνεχίζουν το… ψάξιμο για την επόμενη μέρα του συλλόγου, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να βρίσκεται στο κάδρο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής «Telegraph», ο Ιταλός κόουτς είναι υποψήφιος για τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».
Ο Μαντσίνι μπορεί να οδήγησε την εθνική Ιταλίας στην κατάκτηση του Euro, ωστόσο δεν είναι καθόλου βέβαιη η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ετσι, το όνομα του βρίσκεται στο μπλοκάκι της Γιουνάιτεντ, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει πολλούς υποστηρικτές στο στρατόπεδο των «κόκκινων διαβόλων».
Θυμίζουμε, πως ο Μαντσίνι είχε βρεθεί και παλαιότερα στο Μάντσεστερ, αλλά για λογαριασμό της Σίτι, με τον 57χρονο να καθοδηγεί τους «πολίτες» για 3.5 χρόνια.
- Βέλγιο: Αθλητές έστηναν τουρνουά μπάσκετ για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες
- Είχαν στήσει κλώνο κεραίας κινητής τηλεφωνίας, έστελναν παραπλανητικά sms και υπέκλεπταν τραπεζικές κάρτες
- Γροιλανδία: Έφτασαν οι πρώτοι στρατιώτες από την Ευρώπη – Ποιες χώρες συμμετέχουν στην αποστολή
- Αντί να πάρει, θα δώσει – Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον διεκδικεί την περιουσία του πατέρα της και βρέθηκε χρεωμένη 115.000 δολάρια
- Ισχυρή έκρηξη στην Ουτρέχτη – Πληροφορίες για τραυματία
- Σοκαριστικό βίντεο από τη Βρετανία: Έφηβοι παγίδεψαν παιδόφιλο και τον χτύπησαν μέχρι θανάτου

