Κρήτη – Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τρεις αλλοδαποί για ληστεία
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την διάρκεια της ληστείας, δύο μαχαίρια, το χρηματικό ποσό των 24.50 ευρώ, μέρος των κλαπέντων καπνικών προϊόντων και ένα κινητό τηλέφωνο.
Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, τρεις αλλοδαποί κατηγορούμενοι για ληστεία που διαπράχτηκε σε επιχείρηση στο Ηράκλειο. Οι τρεις συλληφθέντες όπως προέκυψε μπήκαν χθες τα ξημερώματα σε επιχείρηση του Ηρακλείου με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και απειλώντας με μαχαίρι, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο αφαιρώντας παράλληλα το χρηματικό ποσό των 570 ευρώ διάφορα καπνικά προϊόντα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα προέκυψε ότι επρόκειτο για τους τρεις αλλοδαπούς οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Κατά τη διάρκεια ερευνών που ακολούθησαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την διάρκεια της ληστείας, δύο μαχαίρια, το χρηματικό ποσό των 24.50 ευρώ, μέρος των κλαπέντων καπνικών προϊόντων και ένα κινητό τηλέφωνο.
Από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες είχαν διαπράξει ακόμα δύο κλοπές, είχαν αφαιρέσει από ημεδαπό χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και από ημεδαπή δίκυκλη μοτοσυκλέτα την οποία χρησιμοποίησαν και για την διαφύγει τους από την ληστεία.
Επιπλέον τα ανευρεθέντα προϊόντα, το κινητό τηλέφωνο και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα αποδόθηκαν στους παθόντες. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο


