Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ένα γαλακτομπούρεκο σε κανταΐφι.

Η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη. Δοκιμάστε τη και δεν θα το μετανιώσετε.

Υλικά

  • 1 πακέτο κανταΐφι βάση
  • 1,5 λίτρο φράσκο γάλα
  • 800 ml κρέμα γάλακτος 35%
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 5 αβγά
  • 3 κρόκοι
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι ακέρωτο
  • 250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
  • 2 βανίλιες
  • 1 ξύλο κανέλας
  • 100 γρ βούτυρο

Για το σιρόπι

  • 500 ml νερό
  • 600 γρ. ζάχαρξ
  • Γαρύφαλλο
  • Ξύσμα από λεμόνι

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr