Λιόν – «Λουκέτο» προσωρινά στο γήπεδο της για το μπουκάλι στον Παγιέ
Κλείνει το γήπεδο της Λιόν μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών για το μπουκάλι στο Ντιμίτρι Παγιέ στο μας με τη Μαρσέιγ.
Το ντέρμπι ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Λιόν δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς ένας ανεγκέφαλος οπαδός των γηπεδούχων εκτόξευσε ένα μπουκάλι από τις κερκίδες χτυπώντας τον παίκτη των φιλοξενούμενων Ντιμίτρι Παγιέ, ο οποίος και σωριάστηκε στο έδαφος, με το ματς έπειτα από καθυστέρηση δύο ωρών να διακόπτεται οριστικά.
Από την πλευρά της η ομάδας της Λιόν καταδίκασε την συμπεριφορά του φιλάθλου της ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του, ωστόσο η πειθαρχική επιτροπή της Ligue 1 αποφάσισε προσωρινά να κλείσει το γήπεδο των «λιονέ» μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών για το περιστατικό.
Πλέον και οι δύο πλευρές αναμένουν την απόφαση της Λίγκας για το αν η «Groupama Arina» θα ανοίξει και μετά τις 8 Δεκεμβρίου που θα ολοκληρωθούν οι σχετικές έρευνες, ώστε να αποφασιστεί τελικά και η οριστική τύχη του αγώνα.
Dimitri Payet being struck with an object thrown from the crowd… another embarrassing and disgusting incident in ligue 1 this season #LyonOM pic.twitter.com/g0iSSSe79Y
— Matthew Bauer (@mattbauer__5) November 21, 2021
- Το «πράσινο» περιτύλιγμα των BAFTA: Το αόρατο αποτύπωμα της λάμψης των βραβείων στο περιβάλλον
- Single και ευτυχία: Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας
- Οι φίλοι του Έρικ Ντέιν δημιουργούν μια καμπάνια GoFundMe μετά το θάνατό του για να «υποστηρίξουν τις κόρες του»
- Ένα Σάββατο πρωί στην Καισαριανή – Εκεί που περπάτησαν και εκτελέστηκαν οι 200
- Η Κίνα στο έτος του Πύρινου Αλόγου – Μεταξύ εορταστικής ατμόσφαιρας και οικονομικής ανασφάλειας
- Brain drain: Εισιτήριο στο εξωτερικό με άγνωστο τον χρόνο επιστροφής – Τι κάνει τους νέους στην Ελλάδα να «φεύγουν»








