
Δεν το κουνάει από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αζάρ
Ο Βέλγος δεν είναι καθόλου πρόθυμος να αποχωρήσει από την «Βασίλισσα» στην προσεχή χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Το καλοκαίρι του 2019 η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαζε από τα ταμεία της 100εκατ.ευρώ για να κάνει δικό της τον Εντέν Αζάρ, ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα τα περίμενε ο Βέλγος άσος.
Οι συνεχείς τραυματισμοί δεν έχουν επιτρέψει στον 30χρονο εξτρέμ να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο χορτάρι, με τον Αζάρ να μην θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που μεγαλουργούσε στα γήπεδα της Αγγλίας με την φανέλα της Τσέλσι. Έτσι επιθυμία πλέον των ανθρώπων της Ρεάλ είναι να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο του Βέλγου, με τον ποδοσφαιριστή να μην είναι σύμμαχος σε αυτό.
Ο άλλοτε παίκτης των Μπλε θέλει να περιμένει το τέλος της τρέχουσας σεζόν, προκειμένου να εξετάσει τις επιλογές του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σε δύο χρόνια παρουσίας στη Μαδρίτη ο Αζάρ έχει καταγράψει μονάχα 54 συμμετοχές, έχοντας πετύχει πέντε τέρματα και εννέα ασίστ.
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Συνάντηση Βαρδακαστάνη με Σπυρόπουλο στη Χαριλάου Τρικούπη – «Καλό αγώνα»
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε και έσπασε το πόδι 23χρονης γιατί δεν μπορούσε να περιμένει να παρκάρει
- Λειτουργούν οι απαγορεύσεις των social media; Το πείραμα της Αυστραλίας δείχνει να απέτυχε

