Απρόοπτο με Τσιτσιπά – Ανησυχία στο τιμ του!
Ο Ελληνας τενίστας, όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, διέκοψε την προπόνηση του, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον αγκώνα.
Με ήττα ξεκίνησε την περιπέτειά του στα φετινά ATP Finals ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Αντρέι Ρούμπλεφ, με τον συμπατριώτη μας να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά στην πρόκριση στα ημιτελικά.
Σαν να μην έφτανε η ήττα, ο Τσιτσιπάς φαίνεται πως αντιμετωπίζει εκ νέου πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα. Το πρόβλημα που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από το παιχνίδι με τον Αλεξέι Ποπίριν, στον δεύτερο γύρο του Μάστερς που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.
Όπως μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης (16/11) το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο Ελληνας τενίστας διέκοψε τη σημερινή προπόνησή του, καθώς κατά τη διάρκεια του προγράμματος ένιωσε ενοχλήσεις στον αγκώνα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προπονούνταν με τον παρτενέρ του Σαμίρ Μπανέργιε στα γήπεδα του Προπονητικού Κέντρου του Sporting Press Club, όταν χρειάστηκε να σταματήσει την προπόνηση, λόγω του προβλήματος στον αγκώνα, που τον ταλαιπωρεί εδώ και λίγο καιρό.
Ένα πρόβλημα που ενδεχομένως να τον επηρεάσει στο αυριανό παιχνίδι με τον Κάσπερ Ρουντ, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων των ATP Finals.
- Μίλων – Ολυμπιακός 0-3 σετ: Άνετα οι ερυθρόλευκες στη Νέα Σμύρνη
- Παίζει τα… ρέστα του ο Φρανκ – «Τελικός» για τον Δανό, το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ
- Αποκαλυπτικές εικόνες για τα νοσοκομεία της χώρας – Ράντζα σε «Αττικόν» και «Λαϊκό»
- Δύο χρόνια προετοίμαζε την εξαφάνισή της η 16χρονη Λόρα – Στο εξωτερικό ερευνούν οι αρχές
- Κουτσούμπας: Τους ενοχλεί η μαζικότητα των αγώνων και το ανεβασμένο κύρος του ΚΚΕ μέσα σε αυτούς
- Δρομείς από όλο τον κόσμο συρρέουν σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης για το Cretan Backyard Ultra


