«Πονοκέφαλος» για Τίτε – Δεν παίζει με Αργεντινή ο Νεϊμάρ
Πρόβλημα στην Βραζιλία, με τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να χάνει το ντέρμπι κόντρα στην παρέα του Μέσι.
Χωρίς τον Νεϊμάρ θα αναγκαστεί να παραταχθεί η Βραζιλία, στο μεγάλο ντέρμπι με την Αργεντινή για την 14η αγωνιστική των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Στην προπόνηση των πεντάκις πρωταθλητών κόσμου, ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ένιωσε ενοχλήσεις και πάρθηκε η απόφαση να μην ταξιδεύσει για την Αργεντινή.
Μετά από συνεννόηση με το προπονητικό επιτελείο, ο Νεϊμάρ θα μείνει εκτός αποστολής, με τους Βραζιλιάνους να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα γήπεδα του Κατάρ.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να μεταβεί στο Παρίσι, προκειμένου να εξεταστεί και από το ιατρικό επιτελείο της γαλλικής ομάδας.
- Μπάγερ Λεβερκούζεν: Οριστικά χωρίς Φλέκεν και Τέλα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν προειδοποιεί ότι μια επίθεση κατά του ανώτατου ηγέτη Χαμενεΐ θα ήταν κήρυξη πολέμου
- Στις φλόγες τυλίχθηκε εμπορικό κέντρο στο Πακιστάν – Τουλάχιστον 6 νεκροί
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Πέλκας, Τάισον και Γιακουμάκης για το 3-0 – Δείτε τα γκολ (vid)
- Η γιούχα στο Άνφιλντ, η σύγχυση του Σλοτ και το μήνυμα του Τζέραρντ

