Ρουκ Ζουκ – Παίκτης αποκάλυψε ότι είναι παρθένος – Τα έχασε η Ζέτα Μακρυπούλια
Όλα συνέβησαν την Παρασκευή, με τη συμμετοχή της ομάδας με όνομα «Οι μπάτσες» στο Ρουκ Ζουκ
Μυθικό σκηνικό στο Ρουκ Ζουκ με παίκτη να αποκαλύπτει ότι… είναι παρθένος, «κερδίζοντας» ακόμα και την Ζέτα Μακρυπούλια.
Όλα συνέβησαν την Παρασκευή, με τη συμμετοχή της ομάδας με όνομα «Οι μπάτσες» στο Ρουκ Ζουκ.
Η συγκεκριμένη παρέα λοιπόν κλήθηκε να βρει την λέξη «Παρθένος», όμως ο πρώτος αν και είπε όλα τα ζώδια, δεν πρόλαβε να ξεστομίσει ποτέ το σωστό.
«Πες μου τι είμαι»
Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πει στον συμπαίκτη του «Πες μου τι είμαι», με αποτέλεσμα η Ζέτα Μακρυπούλια να μείνει με ανοιχτό το στόμα.
Προκειμένου να διευκρινίσει την κατάσταση, ζήτησε να μάθει τι ζώδιο είναι και όταν της απάντησε Τοξότης, τότε εκεί παραδέχθηκε πως «Τον βλέπω με άλλα μάτια πια».
- Γάζα: Το Ισραήλ σκότωσε τρεις και τραυμάτισε εννιά ανθρώπους – Στους 21 οι νεκροί από το κρύο
- Αυτό είναι το πρόστιμο για τις αντιολισθητικές αλυσίδες – Πού είναι υποχρεωτικές
- Παναθηναϊκός: Δεν παίζουν Ναν και Φαρίντ κόντρα στο Περιστέρι Betsson
- «Βαρέθηκε να είναι τελευταία»: Η Γιούλη Τσαγκαράκη για το Ηράκλειο, τις «Σέρρες», την θεία Σταματίνα και το «ΙΚΤΟΛΑ»
- Χιόνια: Στα λευκά βόρεια και κεντρική Ελλάδα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
- Ιράν: Άνοιξαν πυρ κατά διαδηλωτών – Η Τεχεράνη λέει ότι έχουν σκοτωθεί 109 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας



