Λάρισα – Αυτή είναι η 18χρονη που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο
Πρόκειται για την 18χρονη Μ.Μ., οι οικείοι της οποίας διατηρούν κατάστημα εστίασης στη συνοικία της Νέας Σμύρνης
Θρήνος έχει ξεσπάσει στην κοινότητα των Ρομά στη Νέα Σμύρνη, απ’ όπου κατάγονταν η 18χρονη κοπέλα που έχασε τόσο πρόωρα τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στη Λάρισα.
Πρόκειται για την 18χρονη Μ.Μ., οι οικείοι της οποίας διατηρούν κατάστημα εστίασης στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr το αυτοκίνητο το οποίο κινούταν επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, προερχόμενο από την οδό Βόλου με κατεύθυνση προς τη συνοικία της Νέας Σμύρνης, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες σε μεταλλική μπάρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου κοριτσιού και το σοβαρό τραυματισμό μίας 21χρονης κοπέλας η οποία φέρει κατάγματα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Τραυματίστηκαν επίσης ελαφρότερα δύο ακόμη επιβαίνοντες άντρες, ενώ καλά στην υγεία του είναι ο 28χρονος οδηγός, όλοι τους Ρομά.
Αστυνομία και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο με τους τραυματίες να μεταφέρονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Τραγική ειρωνεία της τύχης είναι πως ο οδηγός του μοιραίου οχήματος και η κοπέλα που τραυματίστηκε θανάσιμα, είναι συγγενείς.
Πηγή εικόνας: onlarissa.gr
- Καμπανάκι από τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ: Η Ευρώπη χρειάζεται τώρα έναν κοινό στρατό
- Έλενα Παπαρίζου για Μαρινέλλα: Μου τραγουδούσε στο τραπέζι ένα απλό μεσημέρι Κυριακής και τα δάκρυά μου έτρεχαν ποτάμι
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στον Ασπρόπυργο μετά τον τραυματισμό αστυνομικού σε επίθεση με πέτρες
- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ «Η φωνή της ψυχής μας» στο Θέατρο Παλλάς
- H εκδίκηση του πιγκουίνου – Το αυστηρό μαύρο κυριάρχησε στις Χρυσές Σφαίρες 2026. Γιατί;
- Σέρρες: «Αποκλείεται να είναι ένας ο δράστης – «Έφυγε» μαρτυρικά» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 17χρονου



