Τα μυστικά για την τέλεια πάβλοβα από τον Τίμο Ζαχαράτο!
Εύκολη και πολύ απολαυστική συνταγή
Ο chef του «Πάμε Δανάη», Τίμος Ζαχαράτος, μάς ετοιμάζει σήμερα πάβλοβα, και μοιράζεται τα μυστικά του!
Θα χρειαστείτε:
75 ml κρέμα γάλακτος
80 γρ. μέλι
200 γρ. γιαούρτι
150 γρ. μασκαρπόνε
2 ζελατίνες
1 κ.γ. ξύδι
Μαρέγκα από 6 ασπράδια αβγών
160 γρ. ζάχαρη λευκή
160 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. κορν φλάουρ
500 γρ. φράουλες
- Γέμισαν οι ΗΠΑ «αντισημίτες» – Οι χάρτες και τα στατιστικά της βίας στα Πανεπιστήμια
- Τελικά θέλουμε να είμαστε χώρα των «δεικτών» ή των πραγματικών επιτευγμάτων;
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέες φωτογραφίες που προκαλούν σάλο στο διαδίκτυο
- Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε την έπεσαν στους παίκτες της Μονακό (vid)
- Χίος: Οχυρώνονται για το «εκρηκτικό» έθιμο του ρουκετοπόλεμου – Όλα έτοιμα στο Βροντάδο
- Καιρός: Βροχερό το Μεγάλο Σάββατο