
Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για την «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη
Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη νέα ενημερωτική εκπομπή του Mega
Εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης κατέγραψε η νέα ενημερωτική εκπομπή του Mega με τίτλο «Μεγάλη Εικόνα» και παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη.
Στην πρεμιέρα της η ενημερωτική εκπομπή με τη Νίκη Λυμπεράκη κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καταγράφοντας 12.7% στο γενικό σύνολο και 8,9% στο δυναμικό κοινό 18-54. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή σε επιμέρους κοινά έφτασε έως και 20,8%.
Καλεσμένος ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος μίλησε για την έξαρση της πανδημίας, αλλά και οι Λεωνίδας Γρηγοράκος και Γιάννης Πλακιωτάκης, δύο πολιτικοί που νόσησαν, πέρασαν δύσκολα στο νοσοκομείο και περιέγραψαν την περιπέτειά τους, στέλνοντας μηνύματα στην κοινωνία.
Η «Μεγάλη Εικόνα» κάθε Δευτέρα βράδυ στο Mega.
- Πτώση από γκρεμό του Mr Mango: Όλα έδειχναν ότι ο κακομαθημένος γιος ήταν ο ένοχος – Επιβεβαιώθηκε
- ΟΦΗ για Νέιρα «Θα έχεις για πάντα μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της Ομιλίτικης ιστορίας»
- Επεισοδιακή άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου και κόντρα με Φλωρίδη – «Μόνο τα τσιράκια του, οι επίορκοι δικαστές με κατήγγειλαν»
- Έλληνες επιστήμονες στους φιναλίστ για το Βραβείο Ευρωπαίου Εφευρέτη
- Φάμελλος: Να αποτελέσει η ιστορική μνήμη και η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων βάση της Ειρήνης
- Πανελλαδικές 2026: Αυτά είναι εξεταστικά κέντρα των Ειδικών Μαθημάτων – Οδηγίες για τους υποψήφιους

