Ζεφύρι – Δεκάδες πυροβολισμοί σε κηδεία – Βρέθηκαν 174 κάλυκες
Ενας άνδρας άρχισε να πυροβολεί στον αέρα λίγο πριν ξεκινήσει η μεταφορά της σορού από το σπίτι προς την εκκλησία.
Δεκάδες πυροβολισμοί από όπλα και καραμπίνες έπεσαν την Κυριακή, σε διάρκεια κηδείας στο Ζεφύρι, προκαλώντας αναστάτωση στους περίοικους.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν 174 κάλυκες στο σπίτι όπου έσπευσαν αστυνομικοί θεωρώντας αρχικά ότι γινόταν κάποια άγρια συμπλοκή, στο σημείο.
Όπως μεταδίδεται, περίπου στη μια το μεσημέρι της Κυριακής, κάτοικοι άκουσαν έντρομοι δεκάδες πυροβολισμούς από καραμπίνα και πιστόλι, έξω από σπίτι που είχαν συγκεντρωθεί πλήθος για να πει το τελευταίο αντίο σε ένα άτομο που είχε καταλήξει και η σορός του βρισκόταν στο σπίτι του έως ότου μεταφερθεί στο νεκροταφείο.
Ενας άνδρας άρχισε να πυροβολεί στον αέρα λίγο πριν ξεκινήσει η μεταφορά της σορού από το σπίτι προς την εκκλησία.
Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία με στελέχη της ΟΠΚΕ να μεταβαίνουν στο σπίτι και να εντοπίζουν το άτομο που πυροβολούσε ασκόπως στον αέρα. Στην θέα των αστυνομικών ο άνδρας, ξεκίνησε να τρέχει και εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό κατάφερε να απομακρυνθεί χωρίς να συλληφθεί.
Οι 174 κάλυκες μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία.
- Η περίπλοκη, αληθινή ιστορία του αδέσποτου αρκούδου Paddington — Η κόρη του δημιουργού αφηγείται
- Πέθανε η καθηγήτρια Πολιτικής Θεωρίας και θεωρητικός του φεμινισμού, Ελένη Βαρίκα
- Πώς η AI φέρνει αυξήσεις τιμών σε υπολογιστές και κινητά
- LIVE: ΟΦΗ – Αστέρας
- Εικόνες από τα… προσεχώς του Ολυμπιακού
- ΝΑΤΟ: Σιωπή και αδράνεια για τη Γροιλανδία προκαλούν ανησυχία μεταξύ των συμμαχών




