
Ελένη Βιτάλη – Κώστας Μακεδόνας – Η μουσική συνάντηση της χρονιάς στο Anodos Live Stage
Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου και για κάθε Σάββατο, οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μια συναρπαστική παράσταση, ερμηνεύοντας τραγούδια σταθμούς από την πλούσια δισκογραφία τους, αλλά και τραγούδια άλλων, που έχουν χαραχθεί μέσα μας
Η Ελένη Βιτάλη και ο Κώστας Μακεδόνας συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής στο Anodos Live Stage, τον αγαπημένο χώρο – ορόσημο της Πειραιώς.
Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου και για κάθε Σάββατο, οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μια συναρπαστική παράσταση, ερμηνεύοντας τραγούδια σταθμούς από την πλούσια δισκογραφία τους, αλλά και τραγούδια άλλων, που έχουν χαραχθεί μέσα μας.
Μαζί τους η Σεμέλη Παπαβασιλείου και οι ΤΖΟΥΜ, το συγκρότημα – σύμπραξη εφτά εξαιρετικών μουσικών!
Τους συνοδεύουν οι μουσικοί Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο, ο Δημήτρης Λιόλιος στο μπουζούκι, ο Νίκος Ξύδης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Ρήγας Βοργιάς στο ηλεκτρικό μπάσο, ο Θάνος Τσελεμπής στα ντραμς και η Νατάσα Παυλάτου στα κρουστά.
Τον Κώστα Μακεδόνα πλαισιώνουν ακόμα οι Κωνσταντνίνος Βελλιάδης στο μπουζούκι και Χρήστος Λαρίσης στην κιθάρα.
Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου και για λίγες παραστάσεις, η Ελένη Βιτάλη και ο Κώστας Μακεδόνας στο Anodos Live Stage.
- Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Ξύδης.
- Ηχοληψία: Νίκος Λαγός
- Stage ηχολήπτης: Σταύρος Νικολακόπουλος
Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις συστάσεις της πολιτείας, η είσοδος στον χώρο γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.
- Κρατήσεις: 210 3468100
- Anodos Live Stage: Πειραιώς 183 Αθήνα 11853
- Το μήνυμα της Καλαμάτας στον ΟΦΗ: «Το ποδόσφαιρό μας έχει ανάγκη από όμορφες ιστορίες»
- Διοικητικό Εφετείο: Προσβολή κατά της Δικαιοσύνης η επίθεση στις εγκαταστάσεις των Διοικητικών Δικαστηρίων της Αθήνας
- Φιλοπάππου: Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο άνδρες και τους τραυμάτισε με μεταλλικό αντικείμενο
- Ο Μπομπ Όντενκιρκ θέλει να θυμάστε ότι «η ζωή είναι μια μάταιη φάρσα – και το μόνο που μένει είναι να γελάς»
- Πανζουρλισμός στο Ηράκλειο κατά την υποδοχή του ΟΦΗ: Αποθέωση, συνθήματα και ζεϊμπέκικο με την κούπα (vids, pics)
- Υποκλοπές: Νέο καμπανάκι για το σκάνδαλο Predator – 31 αδικήματα παραγράφηκαν σε 20 μέρες, λέει ο Χρ. Κακλαμάνης


