«Είμαι περήφανος για την πορεία του Αγκιμπού στον Ολυμπιακό»
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της αφρικανικής χώρας, Αντόνιο Σουμαρέ, με ανάρτησή του στα social media αποθέωσε τον Αγκιμπού για την εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν εντυπωσιακός στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, με τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό να σκοράρει το πρώτο γκολ των Πειραιωτών στο 22’ και στο 31’ να «σερβίρει» στον Μασούρα το δεύτερο γκολ των πρωταθλητών στη νίκη επί του Δικεφάλου με 2-1.
Μια εξαιρετική εμφάνιση από τον 20χρονο, με τον διεθνή άσο να δικαιώνει απόλυτα τον Πέδρο Μαρτίνς για την εμπιστοσύνη του και την επιλογή του να χρησιμοποιήσει βασικό στο χθεσινό ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά.
Μια εμφάνιση που προκάλεσε χαμόγελα και στην Γουϊνέα, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της αφρικανικής χώρας, Αντόνιο Σουμαρέ, με ανάρτησή του στα social media να αποθεώνει τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.
«Είμαι πολύ περήφανος για την πορεία του Αγκιμπού Καμαρά με τον Ολυμπιακό. Χάρη στο γκολ του και την ασίστ του κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος του είναι πρωτοπόρος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μην ξεχνάς ποτέ τις συμβουλές μου και συνεχίσεις να εργάζεσαι για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
- Χαμός και βανδαλισμοί σε γήπεδο στην Ινδία: «Ο Μέσι ήρθε μόνο για 10 λεπτά…» (pics)
- ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου – Ποιοι δεν θα συμμετέχουν, τι θα γίνει με τα ΜΜΜ
- Πίτερ Γκριν: Πέθανε ο ηθοποιός που ξεχώρισε για τον ρόλο του «κακού» στο Pulp Fiction και τη «Μάσκα»
- Κλειστά χαρτιά από τον Χιμένεθ ενόψει Ολυμπιακού
- Αγρότες: Όλα τα βλέμματα στη Νίκαια – Σε εξέλιξη το συντονιστικό των αγροτών
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Επ’ αόριστον δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση

