
Θάνος Πετρέλης – «Θα έκανα αισθητικές επεμβάσεις για να τονώσω την ψυχολογία μου»
Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι μπορεί και να το τολμούσε
Για τη συμμετοχή του στο J2US στο πλευρό της Πηγής Δεβετζή μίλησε ο Θάνος Πετρέλης στο Happy Day.
Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε στο κατά πόσον θα συμμετείχε σε talent show ως κριτής, ενώ αποκάλυψε ποια είναι η γνώμη του για τις αισθητικές επεμβάσεις.
Συγκεκριμένα, ο Θάνος Πετρέλης είπε:
«Στο J2US περνάω εκπληκτικά. Είναι ένα πάρτι. Έχει δυσκολίες γιατί δεν είναι μόνο το live που βλέπει ο κόσμος το Σάββατο αλλά και οι καθημερινές πρόβες. Η Πηγή ως Ολυμπιονίκης τη βοηθάει να μη φοβάται να δουλέψει. Θα μου άρεσε να είμαι κριτής σε ένα παιχνίδι κοντά σε αυτό που ήμουν εγώ (σ.σ. το Fame story) γιατί δεν θα ήθελα να κρίνω μόνο μία φωνή, θα ήθελα να είναι καλός χαρακτήρας».
Ενώ σε σχέση με τις αισθητικές επεμβάσεις, ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε:
«Είναι κάτι που, ναι, μπορεί να το έκανα. Το να βελτιώσει κάποιος κάποια πράγματα που δεν τον κάνουν να νιώθει καλά είναι θετικό για την ψυχολογία του»
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
- Κατακόκκινο ξανά το ΟΑΚΑ: Τόσοι οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν στον τελικό
- Ι. Καϊτεζίδης:«Η μεγάλη αποχή της 2ης Κυριακής έδειξε ότι οι πολίτες δεν ήθελαν το ισχύον εκλογικό σύστημα»
- Έκρηξη βόμβας σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Πακιστάν – Πάνω από 30 τραυματίες
- Κατάθεση-βόμβα στην υπόθεση Έπσταϊν: Η Σάρα Κέλεν κατονόμασε τρεις διάσημους άνδρες για σεξουαλική κακοποίηση
- Οι κουτοπονηριές του Γιώργου Φλωρίδη θα ήταν απλώς καταγέλαστες, εάν δεν ήταν επικίνδυνες
- Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας





