Τζένη Μπαλατσινού – Δείτε με ποιον γυμνάζεται στον Εθνικό Κήπο
Η Τζένη Μπαλατσινού φροντίζει να βρίσκεται πάντα σε φόρμα
Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια fit μαμά και η ίδια το αποδεικνύει μέσα από τις αναρτήσεις της στα soxial media.
Μπορεί την περασμένη άνοιξη να τη βλέπαμε να κάνει γυμναστική στον Εθνικό Κήπο υπό τις οδηγίες του personal trainer ωστόσο πλέον στο workout της έχει κι άλλη παρέα.
Πρόκειται για τον 10 μηνών γιο της Παναγιώτη Αντώνιο Κικίλια που όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έχει ανεβάσει η ίδια στο Instagram, συμμετέχει ενεργά στην προπόνηση της μαμάς του.
Το πρωί της Παρασκευής, μετά από το ταξίδι στο Παρίσι, όπου συνάντησε και τη γαζέλα της μόδας, Ναόμι Κάμπελ, η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Είναι ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο από την προπόνησή της στο πάρκο, με την ίδια να χαμογελά, ξαπλωμένη μπρούμυτα στο χαλάκι της γιόγκα. Γύρω της υπάρχουν αξεσουάρ από τον εξοπλισμό της, όπως λάστιχα, ιμάντες και μπάλα, ενώ στην πλάτη της είναι σκαρφαλωμένος ο Κικίλιας junior με τη μανούλα να σχολιάζει: «Πρωινά βάρη».
Δείτε την ανάρτηση
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους