
Χωρίς Μάνταλο αλλά με Σιμόες και Μοχαμάντι στην Τούμπα η ΑΕΚ
Ο Πέτρος Μάνταλος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο κι έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αντίθετα με τον Αντρέ Σιμόες που επέστρεψε μετά από απουσία έξι μηνών. Μέσα και ο Μοχαμάντι.
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Πέτρο Μάνταλο. Ο αρχηγός της Ένωσης ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολούθησε θεραπεία με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Αντίθετα με τον Έλληνα άσο, επιστρέφει μετά από περισσότερους από έξι μήνες ο Αντρέ Σιμόες που είναι απολύτως καλά πλέον. Στην αποστολή για πρώτη φορά και ο Μιλάντ Μοχαμάντι. Θυμίζουμε επίσης ότι απόντες είναι επίσης ο Νόρντιν Άμραμπατ με θλάση αλλά και ο Κώστας Γαλανόπουλος.
Η ενημέρωση της ΑΕΚ:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Νόρντιν Άμραμπατ συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ θεραπεία ακολούθησε και ο Πέτρος Μάνταλος, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο γόνατο, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης. Ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάϊ, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς».
- Εκουαδόρ: Διαιτητής δολοφονήθηκε την ώρα του αγώνα (pics)
- Εντοπίστηκε η κατοικία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Λονδίνο
- Γυμναστική στη φύση: Τα απαραίτητα για τα outdoor workouts
- Αθηναϊκός: «Αδικαιολόγητη απόφαση του Παναθηναϊκού – Θυσίασαν σε οπαδικά συμφέροντα τον ιδρώτα των παικτριών»
- Νέες ταυτότητες: Πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας – Τα δικαιολογητικά
- Σακελλαρίδης: Ο πρωθυπουργός είναι προσωπικά υπόλογος για τον θεσμικό κατήφορο – Ο Γεωργιάδης εξαπολύει ψεύδη για την Ευρωπαία Εισαγγελέα



