«Μετράει μέρες» ο Κούμαν στην Μπαρτσελόνα
Σε συνεδρίαση του ΔΣ της Μπαρτσελόνα τέθηκε ως θέμα η απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν, με τον Λαπόρτα όμως να θέλει να του δώσει περισσότερο χρόνο.
Στην καθιερωμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, από το ΔΣ των μελών της Μπαρτσελόνα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο της απόλυσης του Ρόναλντ Κούμαν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Σύμφωνα με τα καταλανικά ΜΜΕ, έχει σχηματιστεί άσχημη εικόνα στην διοίκηση της ομάδας εξαιτίας της ήττας με 3-0 της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου για την πρεμιέρα του Champions League. Η εικόνα των «μπλαουγκράνα» ήταν αποκαρδιωτική, χάνοντας με κάτω τα χέρια από την ανώτερη αντίπαλό της.
Με παρότρυνση του Ζοάν Λαπόρτα, ζητήθηκε να δοθεί περισσότερος χρόνος στον Ολλανδό τεχνικό, καθώς σε περίπτωση απόλυσης η αποζημίωση που θα κληθεί να πληρώσει φτάνει τα 12 εκατ. ευρώ.
Το πρόγραμμα των επόμενων αναμετρήσεων της Μπαρτσελόνα κόντρα σε Γρανάδα, Κάντιθ και Λεβάντε για τη La Liga, αναμένεται να κρίνουν το μέλλον του Κούμαν, ο οποίος βλέπει τις φωνές υποστήριξης στα ενδότερα της ομάδας να λιγοστεύουν.
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες
- ΟΗΕ: Έξι κυανόκρανοι νεκροί σε επίθεση στο Σουδάν
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5
- Δωρεάν διέλευση από τα διόδια – Ποιοι έχουν αυτό το δικαίωμα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]

