
Ράλι Ακρόπολης – Η αμήχανη στιγμή που απομακρύνουν τον Πατούλη από την 1η σειρά
Ο Γιώργος Πατούλης ήθελε να είναι στην πρώτη σειρά πριν την επίσημη φωτογράφιση στο Ράλι Ακρόπολης, ωστόσο δεν τα κατάφερε
Κατά την τελετή έναρξης του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολης, ο Γιώργος Πατούλης δεν κατάφερε να συμμετάσχει στην επίσημη φωτογράφηση, αλλά όλοι μιλούν για αυτόν.
Λίγο πριν την επίσημη φωτογράφηση στην πρώτη σειρά ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Ο περιφερειάρχης Αττικής πλησιάζει και μπαίνει στην πρώτη σειρά προκειμένου να «μπει στο κάδρο» της επίσημης φωτογραφίας.
Ωστόσο η προσπάθεια του Γιώργου Πατούλη δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ο υπεύθυνος της διοργάνωσης που έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει, περνάει μπροστά από τον πρωθυπουργό και απομακρύνει τον απορημένο περιφερειάρχη Αττικής, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Λευτέρη Αυγενάκη.
Δείτε το βίντεο

- Ο Τραμπ τιμωρεί τη Γερμανία του Μερτς – Οι ΗΠΑ εξετάζουν τη μείωση των στρατευμάτων τους στη χώρα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Τρεις ασκήσεις που τα βάζουν με την κακή στάση σώματος
- ΕΦΚΑ: Τρία πακέτα αναδρομικών σε συνταξιούχους – Τα ποσά, οι δικαιούχοι και οι πληρωμές
- Συνταγή: Σολομός με noodles και λαχανικά
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις δύο επιθέσεις – Βαρύ το κατηγορητήριο





