Κοτόπιτα από τον Chef Τίμο Ζαχαράτο
Εύκολη συνταγή για όλους
Ο Chef Τίμος Ζαχαράτος μάς έφτιαξε μια πεντανόστιμη κοτόπιτα με πολύχρωμες πιπεριές και γιαούρτι.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι και ρίχνουμε τις πιπεριές.
Το κοτόπουλο προτείνεται να το βράσουμε για 15-20 λεπτά. Στο τηγάνι προσθέτουμε και το πράσο. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Ακολουθούν τα υπόλοιπα υλικά.
Το φύλλο της σφολιάτας έχει πολύ περιεκτικότητα σε βούτυρο όπως είπε ο γνωστός σεφ.
Θα χρειαστείτε:
1 φύλλο σφολιάτας
2 φιλέτα κοτόπουλο
3 πιπεριές πολύχρωμες
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 πράσο
1 ντομάτα
200 γρ. γραβιέρα
2 αβγά
100 γρ. γιαούρτι
ελαιόλαδο
θυμάρι
αλάτι και πιπέρι
Ακολουθήστε τις οδηγίες και καλή σας επιτυχίας!
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μιχαηλίδης
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»
- Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε το όνομά της πριν από 18 χρόνια
- Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη αύριο στα Μέγαρα για την καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
- Κλήρωση: Δείτε ποιοι είναι οι 12 όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (pic)
- Μαρουάν Μπαργούτι: Η οικογένεια του ηγέτη της Φατάχ καταγγέλλει ότι υφίσταται βασανιστήρια στο Ισραήλ