Κοτόπιτα από τον Chef Τίμο Ζαχαράτο
Εύκολη συνταγή για όλους
Ο Chef Τίμος Ζαχαράτος μάς έφτιαξε μια πεντανόστιμη κοτόπιτα με πολύχρωμες πιπεριές και γιαούρτι.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι και ρίχνουμε τις πιπεριές.
Το κοτόπουλο προτείνεται να το βράσουμε για 15-20 λεπτά. Στο τηγάνι προσθέτουμε και το πράσο. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Ακολουθούν τα υπόλοιπα υλικά.
Το φύλλο της σφολιάτας έχει πολύ περιεκτικότητα σε βούτυρο όπως είπε ο γνωστός σεφ.
Θα χρειαστείτε:
1 φύλλο σφολιάτας
2 φιλέτα κοτόπουλο
3 πιπεριές πολύχρωμες
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 πράσο
1 ντομάτα
200 γρ. γραβιέρα
2 αβγά
100 γρ. γιαούρτι
ελαιόλαδο
θυμάρι
αλάτι και πιπέρι
Ακολουθήστε τις οδηγίες και καλή σας επιτυχίας!
- Ποιοι τουρίστες επιλέγουν την Αθήνα – Οι δύο σημαντικότερες αγορές
- ΣΥΡΙΖΑ: Πού πάνε τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Διαφήμιση 828.000€ για σιδηροδρομικά που δεν έγιναν
- Ο νέος τουριστικός χάρτης: Γιατί αλλάζουν οι προορισμοί και τι σημαίνει για την οικονομία
- «Κρυφός φόρος» η ακρίβεια στα τρόφιμα – Ο δραματικός αντίκτυπός της στην καθημερινότητα
- «Με έκαψε σήμερα» – Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Ερώτηση Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη σκανδάλου στην διαχείριση κονδυλίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
- ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
- Στο ΕΚ θα μιλήσουν την Τρίτη Καρυστιανού, Ράμμος, Φαραντούρης για την υπεροχή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε υποθέσεις διαφθοράς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442