Στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης ο Σίντκλεϊ Φερέιρα.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μπακ θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και εάν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αποκτήσει τον Λατινοαμερικάνο ως δανεικό από την Ντιναμό Κιέβου για έναν χρόνο, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ. Οσον αφορά στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, θα είναι κοντά στις 700.000 ευρώ.

Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα πέρσι πραγματοποίησε 8 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 2 παιχνίδια, καταγράφοντας μόλις 28 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά στην καριέρα του έχει 185 συμμετοχές, έχοντας 13 γκολ και 12 ασίστ.

Μετά τον ερχομό του Βραζιλιάνου θα ακολουθήσει η έλευση του Αλεξάντρου Μιτρίτσα. Ο Ρουμάνος εξτρέμ, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, έρχεται οδικώς από την πόλη της Κραϊόβας και αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την New York City.