Πιέζει τη Σίτι για Ρονάλντο ο Μέντες
Τα πάντα για να πείσει τη Μάντσεστερ Σίτι να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, φέρεται να κάνει ο ατζέντης του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες.
Σαν «βόμβα» έσκασε χθες η είδηση της επιθυμίας του Κριστιάνο Ρονάλντο να μετακομίσει στο Μάντσεστερ και στην Αγγλία για χάρη της Σίτι.
Όπως ανέφερε η «L’ Equipe», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν πιστεύει καθόλου στο πρότζεκτ της Γιουβέντους και για αυτό θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία, θέλοντας να φορέσει τη φανέλα της Σίτι με την οποία πιστεύει πως θα καταφέρει να κερδίσει τρόπαια και ατομικές διακρίσεις.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ζόρζε Μέντες έχει αναλάβει όλες τις διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή και κάνει τα πάντα ώστε να κάνει το καλύτερο δυνατό για τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή που εκπροσωπεί.
Όπως αναφέρεται, ο ατζέντης του 36χρονου προσπαθεί να πείσει με κάθε τρόπο τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ωστόσο τη δεδομένη στιγμή φέρεται να διστάζει και να μην είναι σίγουρη για την κίνηση.
- Ιράν: Ο γιος του άλλοτε σάχη καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν «με τον λαό»
- Περπάτημα: Πέντε μυστικά που το απογειώνουν
- Καιρός: Στην κατάψυξη η χώρα – Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει τη Δευτέρα
- Ο θάνατος μιας ιδεολογίας: Μπορεί ο Τσαβισμός να επιβιώσει μετά την απαγωγή του Μαδούρο;
- Ex Machina: Πόσο «επιστημονική φαντασία» είναι σήμερα η ταινία του 2014;
- Μπορούμε να «τεστάρουμε» τη μακροζωία σε 10 δευτερόλεπτα;



