Το ψητό κοτόπουλο ακούγεται εύκολη υπόθεση.

Όμως αν έχεις δοκιμάσει να το πετύχεις, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι!

Το μυστικό, φυσικά, κρύβεται στη μαρινάδα – και η Ρίτα Γουίλσον έχει τη συνταγή για την καλύτερη.

Η ελληνικής καταγωγής μουσικός, ηθοποιός, ακτιβίστρια και σύζυγος του επίτιμου Έλληνα, Τομ Χανκς, κρατά σαν φυλαχτό τη συνταγή του μπαμπά της.

Δεν είναι περίπλοκη, αλλά είναι αλάνθαστη!

Περιλαμβάνει μόνο ελαιόλαδο, σκόρδο, λεμόνι, αλάτι και πιπέρι.

Το μυστικό αποκάλυψε η ίδια, αναρτώντας φωτογραφία από το τελευταίο της barbeque στο Facebook και γράφοντας στη λεζάντα:

«Καλοκαιρινό μπάρμπεκιου! Αυτή είναι η συνταγή του μπαμπά μου. Μαρινάρετε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε ελαιόλαδο, σκόρδο, λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Κάποιοι προσθέτουν και ρίγανη. Αν μπορείτε να τα αφήσετε να μαριναριστούν για ολόκληρη τη νύχτα, ακόμα καλύτερα!

»Μετά ψήστε τα σε χαμηλή φωτιά. Χαμηλή για να είναι ζουμερά αλλά και με τραγανή επικάλυψη. Οι συνταγές είναι ένας τρόπος να κρατάμε κοντά μας τους αγαπημένους μας. Εσείς, έχετε συνταγές από αγαπημένα σας πρόσωπα, που δεν βρίσκονται πια μαζί σας; Ποιες είναι αυτές;».

Δείτε την ανάρτηση: