Συμπαίκτες πλακώθηκαν μεταξύ τους στη Γαλατασαράι
Απίστευτα πράγματα στο παιχνίδι της Γαλατασαράι με την Γκιρεσουνσπόρ όπου ο Μαρκάο γρονθοκόπησε τον συμπαίκτη του Κερέμ Ακτούρκογλου κατά τη διάρκεια του ματς και αποβλήθηκε.
Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Γαλατασαράι και τη Γκιρεσουνσπόρ όπου δύο συμπαίκτες ήρθαν στα χέρια!
Συγκεκριμένα, ηταν το 63ο λεπτό του με την Γαλατά να έχει κερδίσει μια στημένη φάση όταν ο Μαρκάο άρχισε να σπρώχνει τον Κερέμ Ακτούρκογλου. Ο Βραζιλιάνος άσος εκνευρίστηκε και έφτασε στο σημείο να ρίξει μπουνιά στον συμπαίκτη του, με τους υπόλοιπους να προσπαθούν να τον σταματήσουν.
Όπως ήταν λογικό ο Μαρκάο αποβλήθηκε και μένει τώρα να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της ομάδας σε αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά.
Sebebi ne olursa olsun Marcao nun kadro dışı bırakılması lazım Kerem’in bu hali paramparça etti beni… #marcao #keremaktuerkoğlu pic.twitter.com/3ah4JCaeHf
— Yiğit (@YSavlig) August 17, 2021
- Βίντεο: Η Σούδα στο επίκεντρο της κρίσης ΗΠΑ-Ιράν – Γεμάτη F-35 και F-22 η αμερικανική βάση [βίντεο]
- Κατέκτησε το 22ο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός: Η «χρυσή βίβλος» της διοργάνωσης
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Νιουκάστλ
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 68-79: «Πράσινο» το Κύπελλο Ελλάδας
- Γεροβασίλη: Μια ισχυρή κοινωνική αντιπολίτευση προϋπόθεση για την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων
- Η Liza Minnelli επικρίνει την Lady Gaga για το περιστατικό με το αναπηρικό αμαξίδιο στα Όσκαρ του 2022


