
Ινδία: Συνεχίζει να «σαρώνει» ο κοροναϊός
Η χώρα της Ασίας ανακοίνωσε πάνω από 39.000 κρούσματα μόνο τις τελευταίες 24 ώρες.
Ο κοροναϊός επιμένει σε όλο τον πλανήτη, ενώ η Ινδία είναι μία από τις χώρες που έχει πληγεί ιδιαίτερα από την πανδημία. Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 416 ασθενείς με την COVID-19 και διαγνώστηκαν ακόμη 39.361 κρούσματα του SARS-CoV-2.
Ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κοροναϊού στη γιγαντιαία χώρα της Ασίας έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 420.967 νεκρούς επί συνόλου 31,41 εκατομμυρίων καταγεγραμμένων μολύνσεων.
Η τρίτη πιο «χτυπημένη» χώρα στον κόσμο από την πανδημία
Πρόκειται για τον 3ο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων, πίσω από αυτούς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Βραζιλίας, και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων σε όλο τον κόσμο, πίσω από αυτόν των ΗΠΑ (34,40 εκατ.).
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Παραγραφή χρεών στο μισό διάστημα
- Δύο εβδομάδες εκεχειρία – Ο Τραμπ αποδέχθηκε την πρόταση του Πακιστάν
- Ο Τζέιμι Ντίμον της JPMorgan προσπαθεί να γίνει «πολύ μεγάλος για να αποτύχει»
- Oπως πήγαν… έφυγαν
- Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη ανασύρθηκε νεκρή κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς στο διαμέρισμά της

