Ινδία: Συνεχίζει να «σαρώνει» ο κοροναϊός
Η χώρα της Ασίας ανακοίνωσε πάνω από 39.000 κρούσματα μόνο τις τελευταίες 24 ώρες.
Ο κοροναϊός επιμένει σε όλο τον πλανήτη, ενώ η Ινδία είναι μία από τις χώρες που έχει πληγεί ιδιαίτερα από την πανδημία. Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 416 ασθενείς με την COVID-19 και διαγνώστηκαν ακόμη 39.361 κρούσματα του SARS-CoV-2.
Ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κοροναϊού στη γιγαντιαία χώρα της Ασίας έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 420.967 νεκρούς επί συνόλου 31,41 εκατομμυρίων καταγεγραμμένων μολύνσεων.
Η τρίτη πιο «χτυπημένη» χώρα στον κόσμο από την πανδημία
Πρόκειται για τον 3ο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων, πίσω από αυτούς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Βραζιλίας, και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων σε όλο τον κόσμο, πίσω από αυτόν των ΗΠΑ (34,40 εκατ.).
- «Αυτά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του Κομπανί στην Μπάγερν»
- Ιράν: Για 30 ώρες έκαιγε η φωτιά στο αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford
- ΕΚΠΟΙΖΩ: Το πλαφόν δεν αναχαιτίζει την ακρίβεια – Καταγγελίες για τσουχτερές ανατιμήσεις
- «O θάνατος ενός ηθοποιού» έρχεται στο ΠΛΥΦΑ
- Νέο πλήγμα στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου

