Κρήτη: Νεκρός ο κολυμβητής που αγνοούνταν – Γλίστρησε από τα χέρια του ναυαγοσώστη που προσπάθησε να τον σώσει
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών, αλλοδαπό, ο οποίος ήταν κωφάλαλος
Με τον πλέον τραγικό τρόπο πήρε τέλος η επιχείρηση εντοπισμού για τον νεαρό αλλοδαπό ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου παρασύρθηκε από τα κύματα στη θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας όπου και κολυμπούσε.
Άνδρες του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν το πτώμα του άτυχου κολυμβητή πολύ κοντά στην παραλία όπου το ξέβρασε η θάλασσα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η σορός του εντοπίστηκε κοντά στο σημείο από όπου και χάθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών, αλλοδαπό, ο οποίος ήταν κωφάλαλος.
Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό του με σκάφη του Λιμενικού Σώματος και τη συμμετοχή ρυμουλκού αλλά και ιδιωτών συνεχίστηκαν από τη θάλασσα ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούνταν και πεζές περιπολίες στην ακτή. Δυστυχώς, όμως, οι λιμενικοί εντόπισαν νεκρό τον κολυμβητή ο οποίος παρασύρθηκε από τα ρεύματα.
Σύμφωνα με το cretalive, ο άτυχο άνδρας λόγω της θαλασσοταραχής ξέφυγε στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια του ναυαγοσώστη που κατέβαλε απεγνωσμένες προσπάθειες να τον τραβήξει στην ακτή, μόλις έγινε αντιληπτό ότι κινδύνευε.
- Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται – Είχε πάει για ψάρεμα στις εκβολές του Γλαύκου
- Η Λάιζα Μινέλι ερωτεύτηκε σφοδρά τον Σκορσέζε και αποφάσισε να κόψει τα ναρκωτικά λόγω Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Αλβανία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από την έδρα της κυβέρνησης – Επικεφαλής ο Μπερίσα
- Final 8: Τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Κυπέλλου – Έτσι θα γίνει η είσοδος των φιλάθλων
- Γνωστή εκπαιδευτικός από την Πάτρα η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή και σκοτώθηκε στην Πατησίων
- Eurobank: Επιμονή του πληθωρισμού στην Ελλάδα

