Σε αυτό το εστιατόριο σερβίρουν κρέας φτιαγμένο από λαχανικά
To νεοϋορκέζικο Carnemare είναι ναός του κρέατος, αλλά αποφάσισε να καινοτομήσει
Η απίθανα ζουμερή μπριζόλα στο Carne Mare, του σεφ Andrew Carmellini, που βρίσκεται στο αναζωογονημένο South Street Seaport της Νέας Υόρκης, δεν είναι φτιαγμένο από βόειο κρέας, αλλά από παντζάρι!
Ένε μείγμα ξηρών μπαχαρικών, κρεμμύδι και άλλα αφυδατωμένα λαχανικά δημιουργούν το τέλειο κρεατένιο umami. Η παασκευή καπνίζεται, αργοψήνεται και ύστερα μπαίνει τηγάνι με σκορδοβούτυρο, θυμάρι και δενδρολίβανο.
Τι πιο νόστιμο και, συγχρόνως, πολύ πιο υγιεινό από μια μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα;
«Η χορτοφαγία είναι μέρος της σύγχρονης αστικής ζωής», λέει η Carmellini, ο οποίος εμπνεύστηκε από την σύζυγό του, πρώην χορτοφάγο, για να δημιουργήσει το πιάτο.
«Κάτι τέτοιο επιτρέπει στους ανθρώπους να συμμετέχουν στην κουλτούρα της κρεατοφαγίας, χωρίς να τρώνε κρέας. Μαγικό;», λέει ο σεφ.
- Τρέξιμο: Πήγαινε σε άλλο επίπεδο μέσα σε μόλις 60 μέρες
- Έφοδος της ΕΕ στα γραφεία της Temu – Τι αναφέρει εκπρόσωπος της Κομισιόν
- Τι αλλάζει στις συντάξεις του Δεκεμβρίου – Ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα
- Συνταγή: Stroganoff με μανιτάρια
- Επίδειξη ισχύως στην Κίνα: Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου
