Ιταλία: 19 τραυματίες και ένας νεκρός σε δυστύχημα με λεωφορείο
Δυστύχημα με λεωφορείο έγινε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Κάπρι. Νεκρός ο οδηγός, δύο επιβάτες σε κρίσιμη κατάσταση.
Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και δεκαεννέα επιβάτες τραυματίστηκαν μετά από πτώση δημοτικού λεωφορείου σε χαράδρα στο νησί Κάπρι της Νότιας Ιταλίας. Νεκρός είναι ο οδηγός, ενώ δυο τραυματίες (ο ένας εκ των οποίων είναι ανήλικο παιδί), σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο οδηγός ενδέχεται να αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, διότι έχασε τον έλεγχο ενώ το μέσο βρισκόταν σε ίσιο δρόμο. Εξετάζεται, όμως, και το ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης. Το λεωφορείο, από κενό δεκαπέντε περίπου μέτρων, έπεσε σε στενό δρόμο κοντά σε παραθαλάσσια περιοχή του γνωστού αυτού νησιού. Τις ημέρες αυτές, η παρουσία τουριστών στο Κάπρι, όπως κάθε καλοκαίρι, είναι ιδιαίτερα έντονη.
Δείτε φωτογραφίες από το δυστύχημα
Όπως είναι λογικό, το θέμα απασχολεί τα ιταλικά ΜΜΕ και όχι μόνο.
Mini bus va fuori strada a Capri e precipita per 5-6 metri su uno stabilimento balneare: morto l’autista, 28 feriti https://t.co/iW7QCfPzTp via @fattoquotidiano
— Paolo Roma (@paolorm2012) July 22, 2021
- Ουκρανία: Τουλάχιστον ένας νεκρός σε ρωσική επιδρομή στην Οδησσό
- Λίβανος: Τουλάχιστον 9 οι νεκροί από την κατάρρευση του κτιρίου στην Τρίπολη
- Ιαπωνία: Ο Τραμπ εύχεται στην Τακαΐτσι «μεγάλη επιτυχία στην εφαρμογή του συντηρητικού προγράμματός» της
- Σουδάν: Τρεις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον κέντρων υγείας μέσα σε μια εβδομάδα στο Κορντοφάν
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό

