Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει αυτούς που θα «κόψει» ο Γιοβάνοβιτς
Τους ποδοσφαιριστές που θα «κόψει» από το ρόστερ του Παναθηναϊκού αναμένεται να ανακοινώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται σήμερα, με τους Πράσινους να δίνουν φιλικό με την Κ-19 στο Κορωπί, πριν αναχωρήσουν για την Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας.
Σε ανακοινώσεις πάντως θα προχωρήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού θα κάνει γνωστά τα ονόματα που αναμένεται να… κόψει από το ρόστερ του Τριφυλλιού ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Σύμφωνα με τη Sport Day, ο σέρβος τεχνικός θα ανακοινώσει τα ονόματα που θα «κόψει» από το ρόστερ, με το δημοσίευμα να κάνει λόγο για εννιά ποδοσφαιριστές που θα μείνουν εκτός ομάδας, με τους Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μπεκ και Κολοβό να είναι μερικά από τα ονόματα που θα τεθούν εκτός ομάδας.
- Η στενή σχέση του Bad Bunny με τον Μέσι και οι στίχοι για τον Αργεντινό σούπερ σταρ (vid+pics)
- «Το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικά όπλα ή πυραύλους», λέει ο Τραμπ – Συνάντηση με Νετανιάχου μια μέρα νωρίτερα
- Γαλλία: Εισαγγελέας αναζητεί τα θύματα 79χρονου – Επί 50 χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια
- Πως η ΚΕΔ μεγάλωσε την πίεση στους διαιτητές (για καλό δικό της)
- Από τη Μόδα στο Δίκαιο – Το μοντέλο που έγινε δικηγόρος για να συμβουλεύει τους πρώην συνάδελφους του
- Aστυνομική επιχείρηση με 12 συλλήψεις σε οικισμούς της Φυλής και των Αχαρνών



