
Ντέιβιντ Χάρμπορ: Αιχμάλωτος Ρώσων και στο «Stranger Things» και στο «Black Widow»
Όπως αποκαλύπτει ο Ντέιβιντ Χάρμπορ, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τρίτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Stranger Things» του προτάθηκε ο ρόλος στην ταινία «Black Widow» της Marvel, στην οποία επίσης εμφανίζεται φυλακισμένος στη Ρωσία
Ο Ντέιβιντ Χάρμπορ μίλησε για το γεγονός ότι οι χαρακτήρες που υποδύεται στη σειρά «Stranger Things» και στην ταινία «Black Widow» οδηγούνται σε ρωσική φυλακή.
Στο τέλος του τρίτου κύκλου της σειράς sci-fi του Netflix, ο αρχηγός της αστυνομίας που υποδύεται ο Ντέιβιντ Χάρμπορ, Τζιμ Χόπερ βρίσκεται έγκλειστος σε σοβιετική φυλακή.

Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Guardian» ο Ντέιβιντ Χάρμπορ, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τρίτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Stranger Things» του προτάθηκε ο ρόλος στην ταινία «Black Widow» της Marvel, στην οποία επίσης εμφανίζεται φυλακισμένος στη Ρωσία.
Είναι σύμπτωση, αποσαφήνισε ο ίδιος όπως μεταδίδει σχετικά το ΑΠΕ και είπε ότι έπρεπε να ενημερώσει τους δημιουργούς της σειράς, τους αδερφούς Ντάφερ, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι.
«Διάβασα το σενάριο, επικοινώνησα με τους αδερφούς Ντάφερ και είπα: “Παιδιά, δεν μου αρέσει που το κάνω, αλλά θα έχω ρόλο και θα οδηγούμαι σε ρωσική φυλακή”» τόνισε προσθέτοντας ότι έμειναν έκπληκτοι.
Ο ηθοποιός φωτογράφησε το σκηνικό της ταινίας «Black Widow» και το έστειλε στους δημιουργούς του «Stranger Things», ώστε να κατανοήσουν την αισθητική και να παρουσιάσουν κάτι εντελώς διαφορετικό.
Τους είπα:
«Υπάρχει πορτοκαλί χρώμα. Μην κάνετε τη φυλακή πορτοκαλί. Ο Αλεξέι (ο χαρακτήρας που υποδύεται στην ταινία «Black Widow») είναι εύσωμος, έχει γένια και μακριά μαλλιά, οπότε ο Χόπερ στο «Stranger Things» ήθελα να έχει ξυρισμένα μαλλιά, να είναι καθαρός και πολύ αδύνατος».
- Drake: Ξεπέρασε τον Μάικλ Τζάκσον, κυνηγάει τους Beatles
- Λάος: Ζωντανοί οι πέντε από τους επτά ανθρώπους που παγιδεύτηκαν σε σπήλαιο
- Παπαστράτος: 95 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα
- «Είναι τρελό» – Ο πρόωρος καύσωνας στην Ευρώπη σοκάρει τους κλιματολόγους
- Αμήχανος Μητσοτάκης με εξυπνακισμούς για το ΕΑΜ προσπαθεί να απαξιώσει Τσίπρα και ΕΛΑΣ
- Η Σαμπαλένκα παίζει με διαμάντια στο Roland Garros και διχάζει το τένις







