Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά στο Φοίνικα κοντά στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ
Η ευρύτερη περιοχή έχει καλυφθεί από πυκνό μαύρο καπνό
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 13:00 σήμερα σε ξηρά χόρτα κοντά σε παράγκες πίσω από το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ, στην περιοχή του Φοίνικα και κοντά στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής ώστε να κατασβέσουν τη φωτιά, που εντοπίζεται πίσω από τις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 15 άνδρες με 6 οχήματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκτός από ξηρά χόρτα καίγονται και λάστιχα, ενώ ακούστηκαν και μικροεκρήξεις. Η ευρύτερη περιοχή έχει καλυφθεί από πυκνό μαύρο καπνό, σύμφωνα με τη voria.gr.
Σύμφωνα με το GRTimes, η φωτιά καίει παραπήγματα, ενώ οι πυροσβέστες δίνουν μάχη να μην περάσει στην απέναντι μεριά του δρόμου, όπου υπάρχει πρατήριο υγρών καυσίμων.
- Ο Σέσκο είχε (ξανά) ραντεβού με την ατυχία και τα έβαλε με το δοκάρι
- Νομοσχέδιο: Κάντο όπως με τα τσιγάρα – Η Νέα Υόρκη αλλάζει τα Social Media
- Όπρα Γουίνφρεϊ: Πιο δυνατή από ποτέ στα 72 – Η μάχη με την παχυσαρκία και το τέλος της αυτοτιμωρίας
- «Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για τον Βάργκα» (pic)
- Τασούλας: Ας είναι η νέα χρονιά μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν
- Δημοσιογραφία: Η διαχρονική δύναμη σε έναν κόσμο με περισσότερα μέσα ενημέρωσης και λιγότερη ελευθερία



