Στο Μόναχο και συγκεκριμένα στην «Αλιάνζ Αρένα» βρίσκεται η Λίνα Σουλούκου, με την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός να παρακολουθεί από κοντά την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Γερμανία, για την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του Euro 2020.
Η Λίνα Σουλούκου είναι ένα από τα κορυφαία στελέχη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και από τα χέρια της περνούν τα πάντα, όσον αφορά στις μεταγραφές των Πειραιωτών.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από το πόστο που έχει στον Ολυμπιακό, είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας ευρωπαϊκών συλλόγων (ECA), με την Λίνα Σουλούκου να έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ σημαντικό στέλεχος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Ο Ολυμπιακός εκπροσωπείται στην ευρωπαϊκή ελίτ από την Λίνα Σουλούκου, με τους Ερυθρόλευκους να βρίσκονται πλέον ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι, εξηγώντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά.
Με εξαιρετική πολυφωνία (πέντε διψήφιοι), πρώτο σκόρερ τον Ντόρσεϊ με 18 πόντους σε μόλις 12 λεπτά και «κλειδί» τον Λαρεντζάκη ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και νίκησε εύκολα στο ΟΑΚΑ
Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Γιώργος Μασούρας μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για το φιλικό τεστ με την Εθνική Ουγγαρίας και τον στόχο της Εθνικής μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ.