Σοκαριστική καταγγελία για βιασμό φαντάρου σε στρατόπεδο – «Την εντολή έδωσε ένας λοχαγός»
Το περαστικό σημειώθηκε σε Κέντρο Εκπαίδευσης το 2009
Μια σοκαριστική καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας για υπόθεση βιασμού φαντάρου στην Ελλάδα πριν από 10 χρόνια.
Ο 32χρονος ο οποίος καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα σε στρατόπεδο, κατέθεσε μήνυση κατά 6 προσώπων στο Στρατοδικείο Αθηνών. Το περαστικό σημειώθηκε σε Κέντρο Εκπαίδευσης όπου κλήθηκε να παρουσιαστεί για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, το 2009.
Σύμφωνα με το grtimes, o καταγγέλλων αναφέρει ότι με εντολή ενός λοχαγού οδηγήθηκε μέσα στο ιατρείο του κέντρου όπου τρεις στρατιώτες τον ακινητοποίησαν και ο ένας από αυτούς τον βίασε, παρουσία δύο μελών του ιατρικού προσωπικού.
Με τη μήνυση του, ο 32χρονος ζητεί να εντοπιστούν οι εμπλεκόμενοι και να λογοδοτήσουν ενώπιον της στρατιωτικής Δικαιοσύνης.
Ο μηνυτής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 για όσα υποστηρίζει ότι υπέστη. Όπως τονίζεται ο αξιωματικός ο οποίος ήταν λοχαγός διέταξε στρατιώτες να τον κακοποιήσουν σεξουαλικά καθώς τον είχε βρίσει. «Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς τη θέλησή μου» ανέφερε ο άνδρας. Εκεί φέρεται να τον νάρκωσαν και στη συνέχεια ακολούθησε η κακοποίηση.
Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση σύμφωνα με τον ίδιο «θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες».
- Ο Λανουά κατάφερε τον Μακέλι να έρθει ξανά στην Ελλάδα
- Η SpaceX σε διαπραγματεύσεις για συγχώνευση με την Τesla και άλλες εταιρείες του Μασκ
- Η Νότια Αφρική απελαύνει τον κορυφαίο διπλωμάτη του Ισραήλ – Και το Τελ Αβίβ πληρώνει με το ίδιο νόμισμα
- Με νέα κοντάρια για υψηλότερες «κορυφές» ο Εμμανουήλ Καραλής
- ΣτΕ: Και με τις παλαιού τύπου ταυτότητες θα εκδίδονται ή ανανεώνονται τα διαβατήρια – Η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να αρνηθεί την έκδοσή τους
- Η Lady Gaga εκτοξεύει πυρά εναντίον της δράσης της ICE – «Η καρδιά μου πονάει»

