Δροσερή σαλάτα με σπανάκι, μαρούλι, φράουλες και πορτοκάλι
Τα φρούτα έχουμε συνηθίσει κατά κύριο λόγο να τα καταναλώνουμε ξεχωριστά, σαν επιδόρπιο ή σνακ.
Υλικά:
Για το dressing:
1 κουταλιά της σούπας ξύδι κόκκινου κρασιού
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
½ σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
Για τη σαλάτα:
1 ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο σπανάκι
1 ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαρούλι
3 φέτες προσούτο, κομμένο
Φέτες ½ πορτοκαλιού
1/3 φλιτζανιού φράουλες σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
Εκτέλεση: Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα υλικά για το dressing και το αφήνουμε στην άκρη. Αναμειγνύουμε τα λαχανικά και τα φρούτα μεταξύ τους, αφού πρώτα τα πλύνουμε και τα στραγγίξουμε. Περιχύνουμε με τη σος και σερβίρουμε.
- Εντυπωσιακή στο τιρκουάζ χαλί η Μαρίνα Σάττι πριν τη Eurovision
- Κρήτη: Χειροπέδες σε 44χρονο για ενδοοικογενειακή βία – Χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του
- Στα ημιτελικά το Κλίβελαντ με μεγάλη ανατροπή
- Όταν ο Πούτιν έδωσε στον Μπερλουσκόνι την καρδιά ενός ελαφιού – «Θα σου προσφέρω εξαιρετικό φαγητό»
- Οι άνθρωποι που «κρύβονται» πίσω από τις φόλες και την κακοποίηση των ζώων
- Βόλος: Πέθανε στο τιμόνι την ώρα που οδηγούσε στην εθνική οδό