Δροσερή σαλάτα με σπανάκι, μαρούλι, φράουλες και πορτοκάλι
Τα φρούτα έχουμε συνηθίσει κατά κύριο λόγο να τα καταναλώνουμε ξεχωριστά, σαν επιδόρπιο ή σνακ.
Υλικά:
Για το dressing:
1 κουταλιά της σούπας ξύδι κόκκινου κρασιού
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
½ σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
Για τη σαλάτα:
1 ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο σπανάκι
1 ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαρούλι
3 φέτες προσούτο, κομμένο
Φέτες ½ πορτοκαλιού
1/3 φλιτζανιού φράουλες σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
Εκτέλεση: Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα υλικά για το dressing και το αφήνουμε στην άκρη. Αναμειγνύουμε τα λαχανικά και τα φρούτα μεταξύ τους, αφού πρώτα τα πλύνουμε και τα στραγγίξουμε. Περιχύνουμε με τη σος και σερβίρουμε.
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι



