Με πολλές αλλαγές και τριάδα στην άμυνα η ΑΕΚ (Pic)
Ο Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει σε σύστημα με τρεις αμυντικούς για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης όπου παρατάσσει την ΑΕΚ με πολλές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς.
Με 3-4-3 και τρίτο στόπερ τον Μπακάκη παρατάσσει την ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ο Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Σβάρνα, Νεντελτσεάρου και Μπακάκη στην άμυνα, Βασιλαντωνόπουλος και Μιτάι στα άκρα ενώ οι Σάκχοφ και Σιμάνσκι θα είναι στα χαφ. Ο Τάνκοβιτς ξεκινά στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Αλμπάνης στο αριστερό και ο Ανσαριφάρντ στην κορυφή.
Στον πάγκο: Τσιντώτας, Θεοχάρης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Κοσίδης, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους η μητέρα του αρχηγού και άλλα δύο άτομα για παράνομες επιδοτήσεις
- Ρωσία: Το Κρεμλίνο απάντησε για την εκεχειρία τα Χριστούγεννα στην Ουκρανία
- Κώστας Βάρναλης: Ο βαθιόριζος και πολύκλαδος γεροπλάτανος
- Συγκέντρωση Δημάρχων στην Βουλή-Συνάντηση της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΕΔΕ με τα κόμματα
- Έρευνα WWF: Στη μαύρη αγορά η άγρια πανίδα και χλωρίδα της Ελλάδας
- Θεσσαλονίκη: Αγρότες από το μπλόκο Μαλγάρων μοίρασαν ρύζι σε διερχόμενους οδηγούς




