Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι αλλάζει από σήμερα
Αλλαγές θα υπάρξουν από σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, στο ωράριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας
Αλλαγές θα υπάρξουν από σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, στο ωράριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας.
Συγκεκριμένα, από σήμερα 3 Μαΐου η απαγόρευση κυκλοφορίας θα αρχίζει από τις 23:00 -αντί για 22:00 που ίσχυε- και θα ισχύει μέχρι τις 05:00.
Την ίδια ώρα, παραμένει έως την άρση των υπερτοπικών μετακινήσεων, η υποχρέωση αποστολής μηνύματος στο 13033 για οποιαδήποτε μετακίνηση.
Επίσης, για τη μετακίνηση σε καταστήματα εστίασης και καφέ οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν γραπτό μήνυμα (SMS) με τον κωδικό 6 στο πενταψήφιο 13033. Τέλος, από τις 3 Μαΐου και για μία εβδομάδα, τα καταστήματα εστίασης και τα καφέ θα κλείνουν το αργότερο στις 22:45.
Ο κωδικός για μετακίνηση σε εστίαση και καφέ
Από σήμερα επιτρέπεται για όλα τα καταστήματα εστίασης και καφέ η χρήση υπαίθριων χωρών, υπό τους όρους που έχουν τεθεί, και μόνο για καθήμενους, ενώ δεν επιτρέπεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και λειτουργίας τους, η μουσική στα καταστήματα αυτά.
Από σήμερα για τη μετακίνηση σε κατάστημα εστίασης και καφέ θα χρησιμοποιείται ο κωδικός 6.
- Αίθριος ο καιρός την Τρίτη με άνοδο της θερμοκρασίας
- Δύο εξωτικά φρούτα – «ασπίδα» για την καρδιά μας
- Βουλή: Συνεδριάζει η Ολομέλεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ- Το πόρισμα των ευθυνών και η επόμενη μέρα
- Εως και 7.800 ευρώ σε συντάξεις χηρείας Δημοσίου
- Πικάσο σε καθεδρικό ναό: Έκθεση φωτίζει τις βιβλικές ρίζες του έργου του – Ο ίδιος δήλωνε άθεος
- Το να έχεις το δικό σου στέκι κάνει καλό στην ψυχική υγεία σου



