Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής και με 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή τους οι «ερυθρόλευκοι».
Έτοιμος για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Ολυμπιακός που τη Μεγάλη Τρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες.
Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή με μοναδικούς απόντες τους Μπα και Αβραάμ Παπαδόπουλο.
Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:
«Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αμέσως μετά το τέλος της ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης, που θα ξεκινήσει στις 19:00 (Cosmote TV) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Αναλυτικά η αποστολή:
Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί».
- Ορέσνικ: Στη δημοσιότητα τα θραύσματα του ρωσικού υπερόπλου μετά το νέο χτύπημα στην Ουκρανία
- Ανάγκασε γυναίκα να κάνει σεξ με 1000 άνδρες και την βιντεοσκοπούσε – Καταδικάστηκε σε ισόβια
- Η Λουγκάνο θα τιμωρήσει και τον Κούτσια μετά την επίθεση που δέχτηκε από συμπαίκτη του
- ΕΦΕΤ: Aνακαλεί προϊόντα σοκολάτας
- Άγνωστη λέξη για τον Γκαγκάτση και τον Λανουά η ευθύνη για τα λάθη των διαιτητών
- Καμία χάρη για τον Diddy: Ο Nτόναντ Τραμπ κλείνει οριστικά την «πόρτα» της προεδρικής παρέμβασης

