Τρομερός Μάντζουκιτς : Αρνήθηκε τον μισθό του Μαρτίου επειδή ήταν τραυματίας
Σε μία τρομερή κίνηση προχώρησε ο Μάριο Μάντζουκιτς, καθώς ο Κροάτης επιθετικός αρνήθηκε να πληρωθεί τον μισθό του Μαρτίου επειδή ήταν στα «πιτς».
Μπορεί να μη βρίσκεται στη Μίλαν πολύ καιρό, ωστόσο ο Μάριο Μάντζουκιτς φροντίζει να δείχνει το καλύτερο του πρόσωπο στους ανθρώπους της ομάδας που μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό του Κροάτη επιθετικού.
Ο Μάντζουκιτς θέλησε να δείξει πόσο σέβεται τους «ροσονέρι» και για αυτό όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ιταλίας δεν δέχτηκε να πληρωθεί τον μισθό του Μαρτίου, καθώς όλον αυτόν τον μήνα ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης με μυϊκό τραυματισμό.
Έτσι, ο μισθός του μήνα Μαρτίου θα δοθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό του συλλόγου, Milan Foundation όπως αποφάσισαν ο Μάντζουκιτς και η Μίλαν.
- Μιχάλης Ιατρόπουλος: Έτοιμος για τον 5ο γάμο του – Η σχέση του με τον τράπερ γιο του
- «Θες να δουλέψεις για μένα;» – Εντυπωσιάστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου ο Γκουαρντιόλα (vid)
- Τζέφρι Έπσταϊν: Τα νέα στοιχεία για τον θάνατό του – Η πορτοκαλί φιγούρα και ο γιατρός που λέει ότι στραγγαλίστηκε
- HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Νέο επεισόδιο απόψε στο MEGA
- Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε στο πόδι η γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό στο Ηράκλειο
- Παίκτης της Λεβερκούζεν αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)

