
Ινιάκι Ουίλιαμς : Δεν έχει χάσει αγώνα από το 2016
Ο Ινιάκι Ουίλιαμς έμεινε τελευταία φορά εκτός παιχνιδιού στην La Liga, από την σεζόν 2015-16 και το παιχνίδι με την Μάλαγα.
Ένα ασταμάτητο σερί 187 αγώνων τρέχει ο Ινιάκι Ουίλιαμς με την φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμάο, αφού έχει να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του, σε παιχνίδι της La Liga, από την σεζόν 2015-16.
Συγκεκριμένα, ο επιθετικός των Βάσκων, τελευταία φορά που παρακολούθησε παιχνίδι εκτός των τεσσάρων γραμμών, ήταν σχεδόν πέντε χρόνια πριν, στις 17 Απριλίου του 2016.
Την ημέρα εκείνη, ο σύλλογος του αντιμετώπισε την Μάλαγα, έχοντας τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο τιμόνι της, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας.
Πλέον είναι ο μοναδικός παίκτης εν ενεργεία που τρέχει αυτό το σερί και βάζει πλώρη για την πρωτιά στην σχετική λίστα. Απέχει μόλις μία συμμετοχή από τη δεύτερη θέση και τον Αρκονιάδα (188), ενώ χρειάζεται άλλους 15 αγώνες για να ξεπεράσει τον κορυφαίο Λαρανιάγα.
5 años sin descanso??#IñakiWilliams no se pierde un partido de liga con el #AthleticClubdeBilbao desde el 17 de abril de 2016, hace casi 5 años, 187 encuentros consecutivos.
Nota Completa➡️https://t.co/lJZ5hij2EQ#EntraAGanar pic.twitter.com/MOwwdjRFmT
— Playdoit México (@playdoitmexico) April 12, 2021
- Χωρίς τον «αποδιοπομπαίο τράγο» Όρμπαν, ίσως ήρθε η ώρα για την ΕΕ να φτάσει στην ρίζα των προβλημάτων της
- Βαλένθια-Χιρόνα 2-1: Βαθιά ανάσα οι «νυχτερίδες»
- Ο Βασίλης Κικίλιας κρούει κώδωνα κινδύνου για την κρίση στο Ορμουζ και το κόστος της πράσινης μετάβασης στη ναυτιλία
- ΗΠΑ: Η υπόθεση των αγνοούμενων επιστημόνων φτάνει από το ίντερνετ στον Λευκό Οίκο – Θεωρία συνωμοσίας ή αποκάλυψη;
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: O Mιχαηλίδης άνοιξε το σκορ για τον δικέφαλο, ισοφάρισε για τους Κρητικούς ο Φούντας (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 2-1: Στον τελικό οι «πολίτες» με ανατροπή και με γκολ στο 83′ και στο 87′!
